15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διπλό βήμα για το Ρέθυμνο που βλέπει πλέι οφς

Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε το Ρέθυμνο, το οποίο επικράτησε δια περιπάτου των Τρικάλων στο «Μ.Μερκούρη», φτάνοντας σε κατοστάρα (103-67), για την 24η αγωνιστική της και Stoiximan.gr BASKET LEAGUE, φτάνοντας τις εννέα νίκες απομακρύνθηκε με δυο από Πανιώνιο και Κόροιβο, ενώ ελπίζει βάσιμα σε είσοδο του στα πλέι οφς, έχοντα το goal average σε ισοβαθμία με τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος ηττήθηκε από την Κύμη στο «Βενετόκλειο»

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα έχει να αγωνιστεί με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (9/5) και με τον Πανιώνιο (13/5) στην έδρα της, στην προσπάθεια που θα κάνει για να μπει στην τελική οκτάδα, ενώ τα Τρίκαλα, που βρέθηκαν στην Κρήτη με οκτώ παίκτες (δεν αγωνίστηκε ο Χατζηνικόλας) απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Για τους νικητές, που πέτυχαν την πρώτη τους κατοστάρα στο πρωτάθλημα, ο Άντονι Λι είχε 23 πόντους και 17 ριμπάουντ, με τον Αντρέα Χριστοδούλου να προσθέτει 17 πόντους (5/6 σουτ εντός παιδιάς). Για το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού ο Έαρβιν Μόρις σκόραρε 22 πόντους, με τον Φίλιππο Καλογιαννίδη να προσθέτει 14 πόντους.

Μόλις για ένα πεντάλεπτο εμφανίστηκαν ανταγωνιστικά τα Τρίκαλα όταν με βολές του Τέγιτς μείωσαν σε 11-9, για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Βετούλα, και με ένα επιμέρους σκορ 9-3, έφτασε στο 20-12 στο 8', με τρίποντο του Γιαννόπουλου, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο 24-20. Με τους Χριστοδούλου και Λι να μπαίνουν στην εξίσωση, η ομάδα της Κρήτης έτρεξε ένα νέο επιμέρους σκορ 19-4, φτάνοντας στο +19 (43-24) στο 14', και ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με +24 (56-32) μετά από λει απ του Γκούντγουιν.

Ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε ούτε στην τρίτη περίοδο, με το Ρέθυμνο να το ολοκληρώνει στο +27 (79-52), για να ολοκληρωθεί στο τελικό 103-67.

Για να δείτε το στατιστικό κάντε κλικ ΕΔΩ

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ