19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Διπλός» με… πονεμένη πλάτη ο Γιάννης (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, παρότι μία ημέρα πριν έκανε κουραστικό ταξίδι και τον πόνεσε η μέση του.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ ηγήθηκε των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη τους επί των Σικάγο Μπουλς στο «Fiserv Forum», όντας «διπλός» τόσο στη στατιστική όσο και στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ. Πού να μην είχε οδηγήσει μέχρι το Άσκας, περίπου δύο ώρες δρόμο, για να δει τον αδερφό του Θανάση να αγωνίζεται με τους Ουισκόνσιν Χερντ στην G-League. «Είμαστε αδέρφια και πάντα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, οδηγούσα για ώρα, πήγαινα αργά για ασφάλεια και πόνεσε λίγο η πλάτη μου, αλλά άξιζε τον κόπο να δω το Θανάση και τα άλλα παιδιά της θυγατρικής ομάδας μας», παραδέχθηκε ο «Greek Freak».

https://www.youtube.com/watch?v=vajwVVKXrsw

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα τεθούν, τώρα, αντιμέτωποι με τους Ιντιάνα Πέισερς, στους οποίους αγωνίζεται ο πρώην παίκτης τους Μάλκολμ Μπρόγκντον. «Παραμένει άσχημος (γέλια). Είναι αδερφός μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου για τρία χρόνια στους Μπακς κι ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας της ομάδας την περασμένη σεζόν. Μου λείπουν τα πειράγματα του ενός στον άλλον, καθημερινά. Όμως, πήρε μια απόφαση να πάει στους Πέισερς για το δικό του καλό και χαίρομαι που πηγαίνει τόσο καλά. Θα είναι περίεργο που θα τεθούμε αντιμέτωποι, αλλά ανυπομονώ», πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ