21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλή νίκη το Ρέθυμνο επί της Κύμης

Το Ρέθυμνο είχε περισσότερες λύσεις από την προβληματική στην επίθεση Κύμη και με το εντός έδρας 78-64 πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας ότι με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο έχει βάλει πλώρη για την παραμονή και αφήνοντας τον αντίπαλο με μία νίκη και πολλές σκοτούρες. Πολύ σημαντική και η διαφορά που πήρε προς το τέλος το Ρέθυμνο, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα.

Το Ρέθυμνο έλεγξε το παιχνίδι σε όλη του την διάρκεια, ήταν μπροστά με 23-17 στο δεκάλεπτο και 48-38 στο ημίχρονο και ένιωσε την ανάσα των φιλοξενύμενων μόνο στην τρίτη περίοδο, όταν και πλησίασαν σε 53-52 βελτιώνοντας κυρίως την άμυνά τους. Βρήκαν όμως και πάλι οι γηπεδούχοι τις λύσεις, έκλεισαν την περίοδο με 61-52 και κράτησαν τη νίκη και μια καλή διαφορά στο τέλος.

ΗΡΘΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ: Το Ρέθυμνο απέτυχε στην πλειοψηφία των αρχικών του επιλογών σε ξένους, αλλά τουλάιχστον στις αλλαγές βρήκε τον στόχο. Ο Ελάιζα Τσόνσον δείχνει ότι ήρθε για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα να μείνει στην κατηγορία και σήμερα ήταν τα σίγουρα επιθετικά χέρια.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Ρέθυμνο κυριάρχησε στα ριμπάουντ με 38-25 και μάλιστα με 13 από αυτά να είναι επιθετικά ανανέωσε επιθέσεις και πήρε πολύτιμους πόντους.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ