18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαφωνία για τον δεύτερο της Α2

Σε συνέχεια των προτάσεων της επιτροπής των Εθνικών πρωταθλημάτων, τις οποίες σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πλέον τα μέλη της μπήκαν στη διαδικασία να προτείνουν των αριθμό των ομάδων στους ομίλους της κάθε κατηγορίας.

Όπως αναφέραμε στην Α2 οι ομάδες θα είναι 18 , με τον Χαρίλαο Τρικούπη να βρίσκεται πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με την διακοπή λόγω της πανδημίας. Ωστόσο το πρόβλημα τίθεται στην δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τους Μεσολογγίτες στην Α1, σημείο που υπήρχε διαφωνία.  Συγκεκριμένα υπήρξε πρόταση για να δοθεί η θέση στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά αυτή δεν έτυχε τις έγκρισης καθώς οι υπόλοιπες 15 ομάδες πέραν της ξεκάθαρης πρώτης θέσης  του Χ.Τρικούπη, δεν μπορούσαν να αγνοήσουν τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και είχαν την ευκαιρία να πάρουν την άνοδο μέσω πλέι οφς. Επίσης ένα μέλος πρότεινε δυο ομίλους στην Α2 γεγονός που απορρίφθηκε. 

Επίσης αναφορικά με την Α1 Γυναικών, η εκτελεστική επιτροπή πρότεινε να ισχύσει ότι και στην Α2 Ανδρών, δηλαδή να μετρήσει η βαθμολογία που υπήρχε στην διακοπή, και σε τέτοια περίπτωση το πρωτάθλημα πηγαίνει στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να κριθεί και να ανακοινωθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε σαφές ότι όπου υπάρχει ομάδα που δεν κατεβαίνει, δεν θα αντικαθίσταται αλλά θα μένει κενή η θέση, με τον όμιλο να έχει μια ομάδα λιγότερη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ