19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Διαμαντόπουλος : «Ο Παπάγου παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη»

Ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή έχει αύριο (3/11, 17:00) ο Παπάγου, ο οποίος φιλοξενείται στην Καλλιθέα από τον Έσπερο, ενώ ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν υπολογίζει και στην παρουσία του Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Δούκα.

Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα των «Στρατηγών» αναφέρθηκε με σεβασμό στον Έσπερο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη : «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι πολύ καλή και δυνατή μέσα στο γήπεδο της την οποία σέβομαι απερίοριστα. Ωστόσο εμείς είμαστε ο Παπάγος και σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη. Οπότε την Κυριακή θα παλέψουμε στο παρκέ για να φτάσουμε στην επιτυχία».

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία του αρχηγού και ηγέτη της φετινής προσπάθειας Αλέξη Κυρίτση από το κυριακάτικο παιχνίδι της Καλλιθέας:

«Η απουσία του Αλέξη είναι πολύ σημαντική για εμάς αλλά έχω άλλους 12 έτοιμους παίκτες στους οποίους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Είμαι σίγουρος οτι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με μοναδικό στόχο τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ