19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαγόρας : «Σενάρια που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας»

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έχει στρέψει όλα τα φώτα του ενδιαφέροντος πάνω του, καθώς αποτελεί την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στην Α2, και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην Baket League.

Ωστόσο, ως αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, με τον σύλλογο της Κύθνου, μέσω ανακοίνωση και το προέδρου του, Γιαννούλη Καλλίλα, να σπεύδει να βάλει τέλος στα σενάρια.

Αναλυτικά :

«Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρος του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League,  ότι ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

 Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε «περίεργα» παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ