20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλλίλας : «Επαννακίνηση και στην Β’ Εθνική με τα ίδια κριτήρια»

Μπορεί η Α2 Ανδρών να είναι έτοιμη να κάνει τζάμπολ το Σάββατο (3/4), αλλά για τις παρακάτω Εθνικές κατηγορίες όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά Β' και Γ' Εθνική, αλλά και η Α2 Γυναικών έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Ο ΠΣΑΚ με χθεσινή (29/3) ανακοίνωση ανέφερε πως με επιστολή του στον Υφυπουργό αθλητισμού ζήτησε την έναρξη προπονήσεων και σε αυτά τα πρωταθλήματα, με τον Γιαννούλη Καλλίλα, το ισχυρό άνδρα του Αιγάλεω να αισθάνεται την ανάγκη να παρέμβει.

Σε τοποθέτηση του ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει την απορία του γιατί δεν ξεκινούν και τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, και να τονίσει πως θα μπορούσε να υπάρξει επανεκκίνηση με τα ίδια κριτήρια : «Θεωρώ πως και η Β' αλλά και η Γ' Εθνική μπορούν να ξεκινήσουν σταδιακά και να επιστρέψουν αρχικά στις προπονήσεις. Από τη στιγμή που η Α2 προπονείται εδώ και ένα μήνα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και κάνοντας τα απαραίτητα τεστ, δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνουμε και εμείς με τα ίδια κριτήρια. Στο Αιγάλεω λειτουργούμε επαγγελματικά, ενώ στο σταφ αλλά και στους προπονητές υπάρχει τεράστια εμπειρία στο πως να διαχειριστούμε την κατάσταση».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Γιαννούλης Καλλίλας μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών στον Διαγόρα Δρυοπιδέων αποφάσισε να αναλάβει το Αιγάλεω, θέλοντας να επαναφέρει στις επιτυχίες, και αποτελεί έναν από τους παράγοντες που έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα για το άθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ