17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δε σκέφτεται την παραίτηση ο Κουρτινάιτις

Ο χρόνος άλλαξε, αλλά όχι και η μοίρα της Χίμκι στη φετινή Euroleague. H ρωσική ομάδα διασύρθηκε (και) από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, φτάνοντας τις 10 συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση! 

Παρόλα αυτά, ο Ρίμας Κουρτινάιτις, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ξεκαθάρισε ότι δε σκέφτεται το ενδεχόμενο παραίτησης. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Κάνω τη δουλειά μου. Νομίζω ότι προπονούμαστε καλά. Η παραίτηση είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορώ να κάνω. Δεν ψάχνω για μια εύκολη διέξοδο. 

Είναι σκληρό, αλλά είχαμε και μερικά καλά παιχνίδια. Χάσαμε 5 ματς στο τελευταίο λεπτό. Αυτό μας δίνει ελπίδα ότι βρισκόμαστε κοντά στο σωστό δρόμο. Όμως κάποιες φορές η ομάδα είναι ανεξέλεκτη. Πήρα δύο time out μέσα σε 4 λεπτά, όμως δεν άλλαξε κάτι». 

Για το γεγονός ότι η Χίμκι έχασε την τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 39-13, παρότι είχε προβάδισμα με 9 πόντους: «Όταν έχεις τόσο μεγάλο σερί ηττών, συνήθως οι παίκτες τα παρατάνε εύκολα. Είναι σύνηθες να συμβαίνει αυτό σε ομάδες που το περνάνε αυτό. Έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαρακτήρα. Δεν έχω ξαναβιώσει τέτοιο αποτέλεσμα όπως το σημερινό». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ