24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεξίωση πριν από τη «μάχη» (pics)

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Παναθλητικός Συκεών εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Οι παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου δοκιμάζονται την Κυριακή (13/10, 14.45) στο Πανόραμα, κόντρα στον τοπικό Α.Σ., με την προετοιμασία τους να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο κλειστό του Επταπυργίου. Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις τους, πάντως, βρέθηκαν στο εστιατόριο που τους στηρίζει χορηγικά, «Γλυκάνισος», και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα παρκέ, πριν ριχθούν στη «μάχη» του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: «Ο Γλυκάνισος, το κορυφαίο εστιατόριο θαλασσινών της Θεσσαλονίκης που για δύο συνεχόμενες χρονιές συμπεριλήφθηκε στα 100 καλύτερα εστιατόρια της χώρας, στο πλαίσιο της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας με τον Παναθλητικό δεξιώθηκε την γυναικεία ομάδα. Σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα κορίτσια του Παναθλητικού έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 .

Ο εκ των ιδιοκτητών κος Σταύρος Σωτηρούδης, αφού συνεχάρη τα κορίτσια για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος, περιποιήθηκε γευστικά όλη την ομάδα τονίζοντας παράλληλα την στήριξή του στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου. 

Η διοίκηση του Παναθλητικού ευχαρίστησε τους κους Σταύρο και Χρήστο Σωτηρούδη για την αμέριστη στήριξη στον σύλλογο αλλά και για το εντυπωσιακό γεύμα γεύσεων που προσέφεραν στην ομάδα!».

Φωτ. από Παναθλητικό Συκεών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ