16.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Δεν φτάνουν μόνο οι αιφνιδιασμοί

Μεταξύ αυτών που δεν κατάφερε να κάνει χθες ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, ήταν να εξωθήσει τον Παναθηναϊκό σε λάθη, δεν μπόρεσε να κλέψει μπάλες και μένοντας στα δύο σημείωσε αρνητικό ρεκόρ περιόδου, αφού είχε ένα λιγότερο από το παιχνίδι με τον Άρη. Πρόκειται για μία επίδοση στην οποία έφτασε πέρσι στα ματς με τον Πανιώνιο και τον Κολοσσό εντός έδρας όπως και στο 3ο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

 


*Οι 79 πόντοι που δέχτηκαν οι “ερυθρόλευκοι” στο ΟΑΚΑ είναι οι περισσότεροι που δέχτηκαν φέτος στο Πρωτάθλημα αφού το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν οι 78 που δέχτηκαν από τον Χολαργό στο ΣΕΦ.

 


*Ο Ολυμπιακός έμεινε για πρώτη φορά κάτω από το 60% από τη γραμμή του φάουλ εκτελώντας με 59,25% (16/27) ενώ αρνητικό ρεκόρ των έξι αγωνιστικών ήταν και το μόλις 40,54% με το οποίο εκτέλεσε από μέση και κοντινή απόσταση έχοντας 15/37 δίποντα (είχε 22/46 και 47,82% με την Κύμη).

 


*Δεν έβγαλε λίγες συνεργασίες αλλά στατιστικά οι 16 ασίστ συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για το φετινό Πρωτάθλημα καθώς είχε 17 στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

 


*Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πήρε 28 πόντους μέσα από την “πράσινη” ρακέτα, επίδοση που επίσης συνιστά αρνητική ρεκόρ για το φετινό Πρωτάθλημα καθώς είχε 30 στο ματς με τον Χολαργό.

 


*Αν και πήγε στο επιθετικό ριμπάουντ ανανεώνοντας 13 επιθέσεις του, ο Ολυμπιακός πήρε μόνο 10 πόντους από αυτά, στη χαμηλότερη επίδοση των έξι αγωνιστικών. Είχε 11 στο ματς με την Κύμη.

 


*Το 31,4% των πόντων του Ολυμπιακού προήλθε από αιφνιδιασμούς. Οι 22 πόντοι στο επιθετικό transition είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη επίδοση και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε περισσότερους σε κανένα από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα (είχε 20 στο παιχνίδι με τον Χολαργό).

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ