16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν πάει Εθνική ο Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο μίνι καμπ της Εθνικής ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Ο «βασιλιάς», ο οποίος βρέθηκε στην πόλη για το σάμερ λιγκ του ΝΒΑ, δεν σκοπεύει να τεθεί στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς στο προπονητικό τριήμερο (25-27/07) του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, αν και είναι ανάμεσα στα τριάντα πέντε ονόματα που έχουν κληθεί. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, παρότι δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο της Εθνικής δεν διατίθεται να συμμετάσχει στο καμπ, το οποίο γίνεται εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας το 2019 αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Φαντάζει δύσκολο, πλέον, να κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το 2020, αν και είναι ήδη δύο φορές κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, από το 2008 στο Πεκίνο και από το 2012 στο Λονδίνο, ενώ στην Αθήνα εν έτει 2004 κατέκτησε την τρίτη θέση. Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς δεν συμμετείχε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το καμπ θα φιλοξενηθεί στο «Mendenhall Center» του UNLV και ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της «αστερόεσσας» ως πρώτος προπονητής, παίρνοντας τη… σκυτάλη από το Μάικ Σιζέφσκι, ενώ στη χώρα μας πριν από δεκατέσσερα χρόνια ήταν βοηθός του Λάρι Μπράουν, έχοντας για παίκτη και το σούπερ σταρ των «λιμνανθρώπων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ