13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν μένει Ρεάλ ο Λαπροβίτολα, ανοίγει ο δρόμος για Παναθηναϊκό

Η απόφαση του Φακούντο Καμπάτσο να κυνηγήσει το αμερικανικό όνειρο κι ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ δεν φαίνεται, τελικά, να επηρεάζει το Νίκολας Λαπροβίτολα.

Ο 30χρονος γκαρντ παραμένει στην πόρτα της εξόδου από τη «βασίλισσα» και όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «As» σύντομα θα λύσει το συμβόλαιό του, για να μπορέσει εν συνεχεία να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, παρά την αποχώρηση του συμπατριώτη του.

«Ο Νίκολας Λαπροβίτολα θα μείνει ελεύθερος, αφήνοντας τον ένα χρόνο συμβολαίου που του απομένει στη Μαδρίτη. Θα μπορέσει να υπογράψει για τον Παναθηναϊκό, που θα ποντάρει πολλά πάνω του, για να τον κάνει τον αντικαταστάτη του Νικ Καλάθη, που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα», αναφέρουν οι Ισπανοί στο δημοσίευμά τους.

Ο Αργεντινός δεν ταίριαξε με τη φιλοσοφία της ομάδας και ο Πάμπλο Λάσο θεωρεί πως δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί με παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε σε 23 ματς του ισπανικού πρωταθλήματος έχοντας κατά μέσο όρο 6,3π., 2 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 15.7’ και σε 23 παιχνίδια Ευρωλίγκας, με μ.ό. 5π., 1,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 13’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ