17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φεύγει από τη Ρεάλ ο Καμπάτσο

Ο Φακούντο Καμπάτσο φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ισπανών, ο 29χρονος γκαρντ έχει ήδη πάρει την απόφασή του, να αφήσει τη «βασίλισσα» για χάρη του «μαγικού κόσμου», στον οποίο δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες κι αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί, για να κάνει το βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τον Αργεντινό έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς και οι Ντάλας Μάβερικς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2020-2021). Η σχετική ρήτρα, που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να αποχωρήσει για το ΝΒΑ, δεν είναι μικρή, καθώς ανέρχεται στα περίπου έξι εκατ. ευρώ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μη φαίνεται διατεθειμένη να κάνει «εκπτώσεις». Τα 5,2 εκατ. ευρώ, εξ αυτών, θα πρέπει να τα πληρώσει ο ίδιος ο παίκτης, με τα υπόλοιπα 800.000 ευρώ να είναι το ποσό που καλούνται να δώσουν οι βορειοαμερικανικές ομάδες, βάσει σχετικού κανονισμού.

Εάν ο Φακούντο Καμπάτσο πράγματι αποφασίσει να αποχωρήσει, το πρόβλημα που δημιουργείται για το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο είναι μεγάλο, με το Σέρχιο Γιουλ να προέρχεται από τραυματισμούς και να είναι ήδη 32, ενώ ο Νίκολας Λαπροβίτολα δεν ανταποκρίθηκε στον πρώτο χρόνο του στην ομάδα και μέχρι σήμερα βρισκόταν στην… πόρτα της εξόδου. Από την άλλη, στην αγορά δεν κυκλοφορούν πλέον ελεύθεροι πρωτοκλασάτοι γκαρντ, για να μπορέσουν να καλύψουν επάξια το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Αργεντινός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ