20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν άρεσε στα αποδυτηρία της Μπάρτσα η “συμφωνία” με Καλάθη

Η "Mundo Deportivo" ήταν αυτή που έγραψε χθες για προφορική συμφωνία του Νικ Καλάθη με τη Μπαρτσελόνα και η ίδια εφημερίδα σήμερα έχει τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μετακόμισης του αρχηγού του Παναθηναϊκού από την Αθήνα, στην Καταλονία. 

Οι πληροφορίες που έχουν διαρεύσει κάνουν λόγο για 3ετες συμβόλαιο (με εγγυημένο τον τρίτο χρόνο) και συνολικές απολαβές κοντά στα 5.5 με 6 εκατομμύρια ευρώ. 

Η αλήθεια είναι ότι δεδομένης της πανδημίας και της μη ολοκλήρωσης της σεζόν, τόσο οι ομάδες, όσο και οι παίκτες θα έχουν μειωμένα έσοδα φέτος, με πολλές διοικήσεις να έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για περικοπές συμβολαίων. 

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έχει συμβεί και στη Μπαρτσελόνα και ως εκ τούτου, οι παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας δεν καλοδέχτηκαν τις φήμες για τον ερχομό του Καλάθη στους "μπλαουγκράνα" με έναν τόσο παχυλό μισθό, την ώρα που αυτοί καλούνται να βάλουν "πλάτη" και να δεχτούν περικοπές. 

Για να μιλήσουμε με αριθμούς, οι εκτιμήσεις της Μπαρτσελόνα για τις φετινές τις απώλειες υπολογίζονται γύρω στο 15%.  Το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" αναφέρει ότι η Μπάρτσα να  "ψαλιδίσει" τα συμβόλαια των Άντε Τόμιτς, Κάιλ Κούριτς και Πιέρ Οριόλα, ενώ αν όσα ακούγονται για τον Καλάθη γίνουν πράξη, ο Κέβιν Πάνγκος αναμένεται να μείνει ελεύθερος, αφού πρόθεση της ομάδας είναι να μειώσει το ρόστερ της από τα 15 στα 13 άτομα.

Ο έταιρος παίκτης που "πρέπει" με κάποιον τρόπο να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου, είναι ο Άρτεμ Πούστοβι, ο ουκρανός σέντερ που βρίσκεται στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια, έχοντας σχεδόν μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, αλλά συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και μάλιστα ύψους 1.8 εκατ ευρώ! 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ