23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Δεινόσαυρος» ο Λέοναρντ, «Σπιρούνι» ο ΝτεΡόζαν (pic)

Η ανταλλαγή της σεζόν στο ΝΒΑ είναι πραγματικότητα και ο Καουάι Λέοναρντ έρχεται να δώσει άλλη «πνοή» στους Ράπτορς, την ώρα που ο ΝτεΡόζαν παίρνει το δρόμο για τους Σπερς.

Ένα «σήριαλ» που, επί της ουσίας, κρατά από τον χειμώνα, λόγω της απροθυμίας του Καουάι Λέοναρντ από τότε να αγωνίζεται με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον τραυματισμό του να χαρακτηρίζεται ως... ύπουλος από τότε, τελείωσε σήμερα (18/7). Ο άλλοτε ηγέτης των «Σπιρουνιών», που αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος το 2014, αλλάζει ομάδα και περιφέρεια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην Ανατολή, με τους Τορόντο Ράπτορς να τα βρίσκουν με τους Τεξανούς και να τον φέρνουν στον Καναδά.

Το τίμημα, βέβαια, δεν ήταν μικρό για την απόκτησή του. Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, εξαιτίας της εξέλιξης αυτής θα αναχωρήσει για το Σαν Αντόνιο, έχοντας την υποχρέωση να δεχθεί όσα συνέβησαν, παρά την ξεκάθαρη απογοήτευσή του, ενώ θα χρειαστεί να φανεί το πώς θα αντιδράσει στη συνέχεια ο ίδιος ο Λέοναρντ, αφού πριν από μερικές ώρες δεν φάνταζε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Τορόντο.

Μαζί με τους δύο, βέβαια, υπήρξαν κι άλλα ανταλλάγματα, ώστε να κλείσει η συμφωνία, με τους «Δεινόσαυρους» να παίρνουν και τον Ντάνι Γκριν, ελπίζοντας στην «αναγέννηση» ενός εξαιρετικού σουτέρ δίπλα στους Λάουρι και Λέοναρντ. Από την άλλη, ο Τζέικομπ Πουλτλ θα αγωνίζεται στους Σπερς, οι οποίοι πήραν μαζί κι ένα draft pick πρώτου γύρου.

Κάπως έτσι, μιλάμε σαφώς για την ανταλλαγή του καλοκαιριού έως τώρα, με τους Ράπτορς να δείχνουν τη διάθεση να κάνουν πρωταθλητισμό, έχοντας απέναντί τους, τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς φέρνει τους Σπερς σε μια νέα εποχή, μετά και την απομάκρυνση του Καουάι, ενός βασικού «κρίκου» των τελευταίων μεγάλων επιτυχιών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ