19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ανταλλαγή που δεν αρέσει σε κανέναν

Τους Καουάι Λέοναρντ και Ντε Μαρ Ντε Ροζάν αναμένεται να ανταλλάξουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Τορόντο Ράπτορς, γεγονός που κάθε άλλο παρά αρέσει στους δύο παίκτες.

Οι δύο ομάδες του ΝΒΑ συζητούσαν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ανταλλαγή των δύο παικτών και, μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία. Αν και δεν τους πέφτει λόγος, αμφότεροι οι παίκτες δεν δείχνουν να… πετούν από τη χαρά τους για την επικείμενη συμφωνία. Ο 27χρονος φόργουορντ των «σπιρουνιών» έχει ήδη έρθει σε ρήξη με τους Τεξανούς, καθώς έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς, τη στιγμή που οι διοικούντες την ομάδα θα προτιμούσαν να τον παραχωρήσουν σε ομάδα της Ανατολής.

Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι κι αν μετακινηθεί στους «πτερόσαυρους» θα μπορεί, το 2019, να υπογράψει με την ίδια ομάδα νέο συμβόλαιο ύψους 190 εκατ. δολαρίων, ενώ εάν μείνει ελεύθερος θα δύναται να υπογράψει μέχρι 141 εκατ. δολάρια για τέσσερα χρόνια με την ομάδα που θα διαλέξει εκείνος. Οι «λιμνάνθρωποι» αποσύρθηκαν προ καιρού από το «κυνήγι» της απόκτησής τους, ωστόσο ο Καουάι Λέοναρντ δείχνει διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να γίνει «Καλιφορνέζος». Το πού θα περάσει την καινούρια σεζόν, εν τέλει, θα κρινόταν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι συζήτησαν επίσης με Φιλαδέλφεια Σίξερς και Μπόστον Σέλτικς, αλλά δεν τα βρήκαν στα ανταλλάγματα, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκφράσει και οι Ντένβερ Νάγκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Φοίνιξ Σανς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο 28άχρονος γκαρντ των Καναδών, από την πλευρά του, αγωνίζεται στο Τορόντο από το 2009 και ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του θα του προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 83 εκατ. δολαρίων. Μάλιστα, στη συμφωνία υπήρχε και προοπτική ανανέωσης, για ακόμα ένα χρόνο, μόνο οι Τορόντο Ράπτορς δεν δείχνουν να τον υπολογίζουν ούτε καν για τη νέα χρονιά. Ο ίδιος ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν εμφανίζεται προδομένος από την ομάδα, που θέλει να τον ανταλλάξει, ενώ εκείνος προτιμάει την παραμονή του στις τάξεις της όπως δήλωσε πως του είχαν προαναγγείλει. «Να σου λένε κάτι και μετά να συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Δεν υπάρχει αφοσίωση σε αυτό το παιχνίδι. Θα σε πουλήσουν στα γρήγορα για το τίποτα…», έγραψε αρχικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για να προσθέσει λίγο αργότερα επίσης μέσω Instagram: «Σύντομα θα καταλάβετε...» και «Μην ενοχλείτε...». Όλες οι αναρτήσεις του σβήστηκαν ύστερα από λίγα λεπτά, αλλά το μήνυμα... εστάλη. Το αγνόησαν όμως, όπως αποδεικνύεται.

https://www.instagram.com/p/BlXyk1cgmxc/?taken-by=sbnation



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ