23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δείπνο ΛεΜπρόν-Ντέιβις… με άρωμα Λέικερς!

Ο Άντονι Ντέιβις έχει γίνει ήδη θέμα συζήτησης, αφού η μεταγραφή του δεν αποκλείεται να γίνει το καλοκαίρι, με τους Λέικερς να... τον καλούν μέσω ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους δύο άνδρες να δειπνούν μαζί, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι/

Το καλοκαίρι του 2020, ο Άντονι Ντέιβις μπορεί να μείνει ελεύθερος από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, κάτι που μοιάζει σχεδόν δεδομένο. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, ο κορυφαίος ίσως σέντερ του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει εδώ και καιρό τον ατζέντη του, προσλαμβάνοντας αυτόν του ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Ριτς Πολ. Από τότε, η κουβέντα για τη μεταγραφή του έχει γίνει πολύ πιο έντονη και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει από τον Ιούλιο του 2019, μέσω ανταλλαγής.

Την 1η Ιουλίου, οι «Πελεκάνοι» αναμένεται να καταθέσουν στον ίδιο επίσημη πρόταση ύψους 239 εκατομμυρίων δολαρίων για πολυετή ανανέωση και οι επιλογές του Ντέιβις είναι δύο. Ο ένας δρόμος, είναι να δεχθεί να «δεθεί» για πάντα με το σύλλογο, ο δεύτερος να αρνηθεί και να δρομολογήσει τις εξελίξεις για κάποια ανταλλαγή μέσα στον ίδιο μήνα. Η δεύτερη περίπτωση είναι η πιο πιθανή, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος στο ESPN, «θα προτιμούσα την κληρονομιά από τα χρήματα. Θα ήθελα τα νέα παιδιά να με θυμούνται για την κλρονομιά μου, για το ότι ήμουν καλός συμπαίκτης, για το ότι έπαιζα σκληρά, για το ότι έπαιρνα πρωταθλήματα. Δεν έχω αντίρρηση, είναι τέλειο πράγμα το χρήμα, αλλά στο δίλημμα αυτό, νομίζω πως πάντα κερδίζει η κληρονομιά».

Με αυτό τον τρόπο, έστειλε άλλο ένα... μήνυμα στη διοίκηση των Πέλικανς και οι Λέικερς το έχουν καταλάβει. Οι «Λιμνάνθρωποι» έχουν χώρο για ακόμη ένα μάξιμουμ συμβόλαιο, μαζί με αυτό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, και ο «Βασιλιάς» έχει πάρει πολύ «ζεστά» την υπόθεση ένταξης του Ντέιβις στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι οι δύο άνδρες δείπνησαν μαζί, αμέσως μετά το μεταξύ τους παιχνίδι τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/12), με τον ΛεΜπρόν να νικά, αλλά τον Ντέιβις να έχει 30 πόντους με 20 ριμπάουντ και να εντυπωσιάζει.

Ο Τζέιμς, όμως, φαίνεται πως άρχισε ήδη το... ψηστήρι στον «AD», προκειμένου να γράψουν μαζί ιστορία, όπως έχει ήδη προσπαθήσει, άλλωστε, και ο Κάιρι Ίρβινγκ στους Σέλτικς, με ουκ ολίγες ομάδες να παρακολουθούν την υπόθεσή του. Το σίγουρο είναι, ότι αυτή η υπόθεση θα μας απασχολήσει σύντομα πολύ έντονα, καθώς όποια ομάδα τον αποκτήσει, γίνεται αυτόματα ένα μεγάλο φαβορί για να απειλήσει τη δυναστεία των Ουόριορς και να δημιουργήσει τη δική της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ