22.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δείπνησαν οικογενειακά στον Ήφαιστο (pics)

Με αφορμή την παρουσία τους στην Αθήνα τα μέλη του Ήφαιστου Λήμνου δείπνησαν σε εστιατόριο της Γλυφάδας, παρουσία και του Σπύρου Μπούμπουρα.

Το πρωτάθλημα της Basket League έχει διακοπεί, εξαιτίας της διεξαγωγής του πέμπτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, οι νησιώτες όμως δεν σταματούν τη σκληρή δουλειά. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι παίκτες του βρίσκονται στην πρωτεύουσα, προκειμένου να δώσουν φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (30/11, 16.30), στην προσπάθειά τους να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση. Την Πέμπτη το βράδυ (29/11), πάντως, άπαντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, καθώς δείπνησαν σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στο «Ark».

Η ανακοίνωση: «Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου Σπύρος Μπούμπουρας, το βράδυ της Πέμπτης (29/11) παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους εργαζόμενους στην ομάδα. Οι αθλητές του Ηφαίστου είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τους αγωνιστικούς ρυθμούς ενώ η ομάδα απέδειξε πώς είναι μια πραγματική οικογένεια ακόμα κι όταν βρίσκεται μακριά από τη Λήμνο. Η ευχή που κυριάρχησε φυσικά στο εστιατόριο «Ark» στη Γλυφάδα, ήταν να υπάρχει υγεία και ο Ήφαιστος να συνεχίσει την καλή του παρουσία με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, ώστε να πετύχει τους στόχους του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ