13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δέδας: «Είμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα» (vid)

Η ΑΕΚ φεύγει από την Πάτρα με την τρίτη θέση του HNC Coin Super Cup, μετά τη νίκη της επί του Λαυρίου, αλλά κυρίως με πολύτιμα συμπεράσματα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και του BCL. Ο κόουτς Στέφανος Δέδας μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του, ενώ δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει και κενό στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ

«Παίξαμε οκτώ δεκάλεπτα σε ένα 24ωρο. Η εικόνα σήμερα ήταν πολύ καλή με κάποια σκαμπανεβάσματα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Χθες δεν τα καταφέραμε με τον Ρέι. Κάναμε δύο μίτινγκ, θέλαμε να μπούμε σε ρυθμό αγώνων.

Σίγουρα δεν είμαστε πλήρεις όπως έχω πει και στο ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε και αθλητικότητα στην άμυνά μας. Έχουμε ελεγχόμενες αδυναμίες, που σήμερα δεν φάνηκαν. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Το στυλ μας θέλει χρόνο. Πρέπει να πείσεις κάποιον σε μια μέρα που δεν είναι καλός να παίξει άμυνα. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση.

Προσπαθώ να χτίσω έναν κορμό Ελλήνων στην ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, είμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα, πρέπει να αναλύσουμε κάθε στιγμή».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ