16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δέδας: «Είμαι έτοιμος να φορέσω το εθνόσημο» (vid)

Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στην ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 103-78 και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας στα «παράθυρα».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι σε καλή κατάσταση. Και αριθμητικά και σε φυσική κατάσταση. Για τρία δεκάλεπτα είχαμε καλή τακτική και χωρίς πολύ δύσκολα σουτ. Η ενέργεια του Ολυμπιακού και ο ρυθμός που κράτησαν σε ψηλό επίπεδο δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε. Κρατάμε τα καλά διαστήματα και συνεχίζουμε».
 
Για τις απουσίες της ΑΕΚ και πότε θα ενισχυθεί:
 
«Αυτή τη στιγμή είμαστε με τρεις παίκτες λιγότερους από το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Ο Παππάς μπαίνει αύριο στο 100% και θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε στην αγορά για δύο παίκτες. Πρέπει να μαζέψουμε τη νέα κατάσταση, να μπει ο Παππάς και να δούμε τον ψηλό που θα βοηθήσει στο ροτέισον. Νομίζω ότι στο τέλος θα βρούμε τον τρόπο να κάνουμε την ομάδα στο επίπεδο που αξίζει».
 
Για το αν έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Λιόλιο για την Εθνική:
 
«Το όνειρό μου ήταν πάντα να είμαι στην εθνική ομάδα. Είναι τιμή μου που υπάρχει αυτή η αναφορά. Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Λιόλιο προσωπικά. Είμαι πολύ έτοιμος και πολύ χαρούμενος να φορέσω το εθνόσημο. Μόνο που υπάρχει αυτή η προοπτική νιώθω περήφανος και έτοιμος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ