21.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γλυνιαδάκης: “Είμαστε καλύτερη ομάδα”

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κύμη και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στο παρκέ.

Αναλυτικά το blog του Χανιώτη σέντερ στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας και πάλι,

Μετά από πολύ καιρό, είχαμε και μία βδομάδα που για εμάς είχε αρκετή ξεκούραση. Καθημερινά είχαμε μόνο προπονήσεις κι έτσι η σκέψη κι η συγκέντρωσή μας ήταν αποκλειστικά μόνο σε ένα παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει από την αρχή της σεζόν με τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα και τα ταξίδια. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την Κύμη.

Χρειαζόμασταν αυτή την εβδομάδα ώστε να ξεκουραστούν κάποια παιδιά που είχαν τραυματισμούς. Το χρειαζόταν περισσότερο έτσι ώστε να κάνουν τις θεραπείες τους για να είναι πιο έτοιμοι, κάτι που θα βοηθήσει φυσικά όλη την ομάδα.

Ήταν και μία εβδομάδα γνωριμίας με τον νέο συμπαίκτη μας, τον Σόμπι καθώς η άφιξή του έπεσε πάνω στη δική μας απουσία στην Τενερίφη. Ουσιαστικά τον γνωρίσαμε στο αεροδρόμιο και δεν είχαμε χρόνο για περισσότερα, οπότε αυτή η εβδομάδα μας βοήθησε να γνωριστούμε καλύτερα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ