19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γλίτωσε τα χειρότερα η Τζήμου

Η Αναστασία Τζήμου αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά ευτυχώς τη «γλίτωσε» με εσωτερικό σκίσιμο στη μύτη.

Δεν του έφθανε η ήττα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, το ηπειρώτικο συγκρότημα είδε και τη Γρεβενιώτισσα γκαρντ να αποχωρεί τραυματίας στη μύτη στο πρώτο δεκάλεπτο. Η παίκτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός της δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός όσο φάνηκε αρχικά, με τους διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα να ευχαριστούν τον καρδιολόγο Γιάννη Μπαλτογιάννη για τις υπηρεσίες του.

Η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον καρδιολόγο της ομάδας μας κ. Γιάννη Μπαλτογιάννη, o οποίος αν και βρέθηκε ως φίλαθλος στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με τον ΠΑΟΚ αμέσως έσπευσε στο παρκέ να βοηθήσει την αθλήτριά μας Αναστασία Τζήμου που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και τη διεκόμισε στο νοσοκομείο. Τελικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για την Αναστασία, η οποία πήρε εξιτήριο με εσωτερικό σκίσιμο στη μύτη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ