21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γκρίφιν: «Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο γήπεδο» (vid)

Την ανυπομονησία του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ώστε να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος σε βίντεό του ευχαρίστησε τους φίλους του "Δικέφαλου" για τις ευχές τους για τα 30α γενέθλιά του.

Ο Γκρίφιν, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται για διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό, κοινοποίησε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ ένα μήνυμα για τους φίλους της ομάδας. Ο Αμερικανός, ο οποίος πρόκειται να παίξει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ξεχώρισε για άλλη μια φορά την επίδραση που είχε ο κόσμος της ομάδας στην απόφασή του να παραμείνει, αλλά και το γεγονός ότι κοιτάζει πως και πως το πότε θα επιστρέψει για να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μάλκολμ Γκρίφιν:

«Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ! Είμαι στο Κανκούν στο Μεξικό, γιορτάζω τα 30α γενέθλια μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Το εκτιμώ. Μόνο λίγες εβδομάδες ακόμα και ήρθε η ώρα να επιστρέψω κοντά σας. Δεν μπορώ να περιμένω. Έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν και κάποιους νέους παίκτες που έρχονται να μας βοηθήσουν. Να φτάσουμε σε νέους στόχους και να πάμε σε υψηλότερα επίπεδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Θα έχουμε επιτέλους και εσάς στην κερκίδα. ΠΑΜΕ! Το περιμένω αυτό. Είναι ο λόγος που έρχομαι πίσω. Δεν μπορώ να περιμένω. Τα λέμε σύντομα...».

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1426171853886922754



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ