18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκογκάκης: «Χρονιά-πρόκληση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς»

Μετρούν αντίστροφα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την έναρξη της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τους βρει και πάλι στην Α2 Γυναικών.

Ο κόουτς Χρήστος Γκογκάκης και οι παίκτριές του θα συναντηθούν για πρώτη φορά για τη σεζόν 2021-2022 την Τετάρτη (25/08, 19.00), στα γραφεία του συλλόγου, για την πρώτη γνωριμία τους. «Για εμάς φέτος θα είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη πρόκληση, αφού από την πρώτη στιγμή συμφωνήσαμε με τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ, Πολυμένη Θεόδωρο, να στήσουμε μια πολύ νεανική ομάδα. Θα παρουσιάσουμε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 19,5 ετών και η μεγαλύτερή μας αθλήτρια να είναι 23 ετών! Θέλουμε να αναδείξουμε νέες αθλήτριες που θα πρωταγωνιστούν φέτος στην ομάδα μας, αλλά και γενικά στο μπάσκετ Γυναικών στο μέλλον», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων».

Όπως πρόσθεσε: «Με μεγάλη χαρά και προσμονή περιμένουμε την επάνοδό μας στους αγωνιστικούς χώρους, μετά το περσινό κενό διάστημα. Δοκιμαστήκαμε όλοι με την πανδημία το χειμώνα, τις φωτιές τώρα το καλοκαίρι και τόσα άλλα που άλλαξαν και την καθημερινότητά μας. Ελπίζω να γυρίσουμε όλοι σιγά σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς. Υγεία σε όλες τις ομάδες και όλοι να λειτουργούμε πάντα με σεβασμό προς το άθλημα».

Οι παίκτριες που θα έχει στη διάθεσή του, στις προπονήσεις, είναι οι εξής: Σοφία Αντωνιάδου, Ηλιάνα Γιατζακλίδου, Μαριάνθη Δαιμονάκου, Σταματία Διαμαντοπούλου, Γεωργία Καπλανίδου, Δήμητρα Κυριακίδου, Αγγελική Μαραβέγια, Κατερίνα Μάγνη, Έλενα Μιχαηλίδου, Ντέβα-Έλενα Μοδέα, Ιωάννα Σακκά, Γαβριέλα Σένκα, Μαρίνα Σιακαβάρα, Μαριάννα Σπύρου, Ινώ Τσαπόγα και Ναταλία Φράγκου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ