22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκασόλ: “Τιμή και προνόμιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες” ! (vid)

Τι κι αν έχει φτάσει τα 41 του χρόνια; Ο Πάου Γκασόλ βρίσκεται ξανά στην εθνική ομάδα της Ισπανίας και το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε την πρώτη παρουσία στο πέμπτο Ολυμπιακό τουρνουά της τεράστιας καριέρας του!

Ο μύθος του Ισπανικού μπάσκετ για άλλη μία διοργάνωση, λογικά την τελευταία του μεγάλη διοργάνωση, δηλώνει το παρόν με την ομάδα της χώρας του, και στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη της Ισπανίας επί της Ιαπωνίας, τόνισε το πόσο μεγάλη τιμή και προνόμιο αποτελεί για εκείνον αυτή η συμμετοχή: 

«Είναι τιμή να βρίσκομαι με αυτήν την ομάδα, να παίζω για τη χώρα μου και ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ότι είμαι εδώ είναι προνόμιο και μία μεγάλη ανταμοιβή για τη δουλειά που έκανα. Ευχαριστιέμαι κάθε δευτερόλεπτο".

Στα αγωνιστικά, ο Γκασόλ έμεινε στη νίκη, τονίζοντας πως προφανώς ο πρώτος αγώνας του τουρνουά έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ο Πάου έκανε την επανεμφάνισή του σε επίσημο αγώνα μετά από απουσία 4 ετών παίζοντας 14 λεπτά και σκοράροντας 9 πόντους, βοηθώντας την ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο των διοργανωτών.

"Το πρώτο παιχνίδι γενικότερα αποτελεί μία ευκαιρία να βρεις τον ρυθμό σου και το τι δουλεύει στην ομάδα. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά ροτέισον. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και πιστεύω ότι είχαμε κάποια πολύ ωραία κομμάτια στον αγώνα. Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ