19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Γκαρούμπα πληρώνει τη Ρεάλ και πάει NBA! (vid)

Σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την λύση του συμβολαίου του έφτασε ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ο οποίος θα καλύψει το ΝΒΑ out του και θα κάνει το άλμα για τον "μαγικό κόσμο" και τους Χιούστον Ρόκετς.

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στο NBA είναι ο Ουσμάν Γκαρούμπα. Ο νεαρός Ισπανός σέντερ, ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να καλυφθεί από τον ίδιο η ρήτρα αποδέσμευσής του για το ΝΒΑ, ώστε να είναι ελεύθερος να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Γκαρούμπα επιλέχθηκε στο φετινό ντραφτ από τους Ρόκετς με το #23 και θέληση και των δύο πλευρών, αν βρισκόταν η φόρμουλα, ήταν το να αρχίσει η συνεργασία τους από το φετινό καλοκαίρι. Με το τέλος λοιπόν των υποχρεώσεων της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γκαρούμπα ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι Μαδριλένοι δεσμεύουν τον Γκαρούμπα με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και ένα αρκετά υψηλό NBA out. Συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι αυτό ήταν στα 3 εκατομμύρια, το καλοκαίρι του 2022 ανέβαινε στα 4 εκατομμύρια, ενώ το 2023 θα πήγαινε στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα φάνταζε απαγορευτικό, αναγκάζοντας τον παίκτη να περιμένει μέχρι το 2024 που θα έμενε ελεύθερος.

Εν τέλει όμως, η επιμονή του 19χρονου φόργουορντ/σέντερ που έλαμψε με τη Ρεάλ τη περασμένη σεζόν, τον οδήγησε σε συμφωνία με την μέχρι πρότινος ομάδα του. Ο Γκαρούμπα θα αναλάβει ο ίδιος να πληρώσει το ποσό των 3 εκατομμυρίων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία και την Marca, αυτό θα γίνει σε δόσεις, καθώς αφενός το φετινό συμβόλαιό του με τους Ρόκετς δεν φτάνει για να δοθεί αυτούσιο στη Ρεάλ (θα λάβει περίπου 2 εκατομμύρια φέτος και άλλα τόσο τη σεζόν 2022-23), αφετέρου, οι Ρόκετς μπορούν να συνδράμουν μόλις με 775.000 δολάρια σε αυτό το ποσό.

https://twitter.com/DimeUPROXX/status/1423649014201860098



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ