25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γκίκας στο Basketa.gr: “Θα φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο”

Ο Προμηθέας "τρελαίνει" κόσμο εφέτος και το έκανε και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ την οποία και νίκησε με μεγάλη ανατροπή και τον Νίκο Γκίκα να κάνει ίσως το καλύτερό του παιχνίδι στην ομάδα της Πάτρας.

Μια ομάδα, που όπως λέει  ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Basketa.gr: "Εχει εξαιρετικό παρόν, αλλά ακόμα λαμπρότερο μέλλον. Δεν είναι μια ομάδα φωτοβολίδα και αυτό το έχει δείξει με τα σταθερά βήματα που κάνει. Πίσω από όλα αυτά είναι ο πρόεδρός μας ο κ.Λιόλιος που έχει όραμα όρεξη και κυρίως πολλά όνειρα για τον Προμηθέα. Είναι πάντα δίπλα μας και του αξίζει να βλέπει όλο και πιο ψηλά το δημιούργημά του" λέει ο Νίκος Γκίκας που εξηγεί και το τι έγινε σε αυτό το διάστημα όπου ο Προμηθέας έκανε τρεις συνεχόμενες ήττες.

"Κάναμε μια κοιλιά, δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, αλλά προχωρήσαμε μπροστά, μαζευτήκαμε οι παίκτες και το προπονητικό ιίμ και είπαμε ότι είναι κρίμα να αδικούμε τους εαυτούς μας. 

Με την ΑΕΚ φάνηκε αυτό ότι κάτι είχε αλλάξει, απλά είχαμε πεισμώσει γιατί ενώ παίζαμε καλά δεν μας έμπαιναν κάποια σουτ. Δεν αγχωθήκαμε, το αντίθετο θα έλεγα. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, βάλαμε κάποια μεγάλα καλάθια και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη" λέει ο γκάρντ του Προμηθέα, που βλέπει τον κόσμο να έρχεται όλο και περισσότερο κοντά στην ομάδα.

"Οπως λέει και ο πρόεδρος ομάδες χωρίς κόσμο δεν έχουν μέλλον και εμείς ξέρουμε ότι το μπάσκετ ήταν συνδεδεμένο με τον Απόλλωνα στην πόλη. Εχουμε καταφέρει όμως να έρθουν δίπλα μας οι φίλαθλοι της Πάτρας αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για ακόμα περισσότερους, ιδιαίτερα τους μπασκετικούς. Θα τους φέρουμε κοντά με τις εμφανίσεις μας" υπόσχεται ο Νίκος Γκίκας που περνάει καλά στην Πάτρα στο δεύτερο χρόνο του εκεί.

"Είναι μια ομάδα που βγάζει από παντού υγεία και αυτό μας δίνει δύναμη. Αν δεν είχαμε χάσει 1-2 παιχνίδια θα μπορούσαμε ακόμα και δεύτεροι αλλά δεν το βάζουμε κάτω" λέει και φυσικά δεν ξεχνάει τον φίλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα κατορθώματά του στο  ΝΒΑ καθώς τόσο αυτός όσο και ο Χρήστος Σαλούστρος είχαν κάνει καλή παρέα στο Φιλαθλητικό με τον - άγνωστο τότε - Greek Freak.

"Σαφώς και νοιώθουμε υπερήφανοι όσοι τον ξέραμε από παλιά και φυσικά δικαιωθήκαμε που λέγαμε ότι θα γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Και μάλιστα χωρίς να χάσει τη σεμνότητα και την ταπεινότητά του. Για αυτό είναι ακόμα πιο μεγάλος και τον παρακολουθούμε με θέρμη".

 

 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ