20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιώτης – Ιωνικός: Το «ευχαριστώ» για τη στήριξη στον τραυματισμό του (pic)

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μάριου Γιώτη στα τέλη Απριλίου, όταν και υπέστη παρεκτοπισμένο κάταγμα ζυγωματικού συμπλέγματος, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ιωνικό και την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 

Σήμερα, ο 19χρονος γκαρντ αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του, τον Ιωνικό, για τη στήριξη που του παρείχε από την πρώτη στιγμή. 

Αναλυτικά ο Γιώτης αναφέρε σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τον τραυματισμό μου και την επέμβαση που έκανα και θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω και δημόσια την ομάδα μου, τον Ιωνικό, που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου και με στήριξε με κάθε τρόπο για να επανέλθω το συντομότερο δυνατό στα παρκέ. Το αληθινό ενδιαφέρον,η έμπρακτη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας και η ψυχολογική υποστήριξη που ειχα με κάνουν να αισθάνομαι ευγνώμων που ανήκω στην οικογένεια του Ιωνικού!».

Όλα αυτά περίπου ένα 24ωρο μετά τις καταγγελίες του Φώτη Γεωργαλά, ότι ο Ηρακλής τον άφησε εντελώς «ξεκρέμαστο» μετά τον δικό του τραυματισμό. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ