20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Ξέρουμε τι κάνουμε”

"Ξέρουμε τι κάνουμε, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με το facebook και τα σχόλια σε αυτό. Από όλους τους ειδήμονες".

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος που είχε ακολουθήσει την ομάδα στη Μαδρίτη, χάρηκε όπως είναι φυσικό για τη νίκη, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε τελικά, όπως εξήγησε μιλώντας στους απεσταλμένους εκπροσώπους του Τύπου μετά το διπλό επί της Ρεάλ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του (που μπορείτε να τις δείτε και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η πειραϊκή ΚΑΕ.

"Πολύ μεγάλη νίκη, δεν είχαμε νικήσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Ολική επαναφορά, αυτός είναι ο Ολυμπιακός πάμε για τη συνέχεια. Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί καμία από αυτές τις πολύ μεγάλες ομάδες με τα πολύ μεγάλα μπάτζερ και τη μεγάλη εμπειρία. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά δεν τους φοβόμαστε και πάμε ακόμα πιο δυνατά" τόνισε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος που πιο πολύ χάρηκε με:

"Ολη την ομάδα. Αυτό μου άρεσε, η πίστη για τη νίκη ότι όλοι το πίστευαν ακόμα και εκεί που είχαμε μείνει πίσω με έξι πόντους. Εβλεπα στα μάτια τους αυτή την πίστη και το θέμα δεν είναι η νίκη αλλά το πως ήρθε".

Οσο για την κρίση που πέρασε η ομάδα πριν λίγο καιρό, ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων υπενθύμισε: "Υπήρχε ψυχραιμία και ηρεμία, εντάξει τα έχουμε ξαναζήσει αυτά. Εγινε μια κοιλιά, αναλύθηκαν οι λόγοι, ξεπεράστηκε  και συνεχίζουμε. Πάμε πολύ καλά με μεγάλες νίκες ,παίζοντας καλό μπάσκετ με πολλούς πρωταγωνιστές και νέα σχήματα και συστήματα. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που έχουμε πετύχει την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη. Ας το απολαύσουμε και ας μην ασχολούμαστε με το facebook και το τι λέει ο καθένας. Ολοι οι ειδήμονες.  Ξέρουμε τι κάνουμε"

Κλείνοντας και για το αν έφερε γούρι στην ομάδα και θα είναι και στη Μόσχα συμπλήρωσε: "Επιλέγουμε παιχνίδια. Είχαμε πάει και στη Βαρκελώνη όταν η ομάδα έκανε την πρώτη νίκη στην ιστορία της εκεί".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ