19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους και στο μπάσκετ (pic)

Η μπασκετική φανέλα που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η ποδοσφαιρική ομάδα της Γιουβέντους, με το σχόλιο «έρχεται», φούντωσε τα σενάρια για δημιουργία μπασκετικού τμήματος από τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι.

Υπάρχει ήδη μία Γιουβέντους στο μπάσκετ, αλλά ουδεμία σχέση έχει με το Τορίνο, πέραν του ότι χρησιμοποιεί κι εκείνη το προσωνύμιο «Γιούβε», όπως ακριβώς και ο ιταλικός σύλλογος. Εδρεύει στην Ουτενά της Λιθουανίας και ίσως να τη θυμάστε από όταν την αντιμετώπισε η ΑΕΚ, στο Basketball Champions League, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Πλέον, η ιταλική Γιουβέντους, που ιδρύθηκε πριν από 120 χρόνια στην πρωτεύουσα του Πεδεμόντιου, εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει στο άθλημα, δημιουργώντας τμήμα καλαθοσφαίρισης. Ήδη, άλλωστε, έφτιαξε μπασκετική φανέλα -έστω και σε ψηφιακή μορφή.

Η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον πρόεδρο κι εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, κάτι πάντως που δεν γίνεται για πρώτη φορά. Εξάλλου, ο Αντρέα Ανιέλι είναι παράλληλα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ομάδων και οι δύο άνδρες τα λένε συχνά-πυκνά. Ίσως τώρα να επικέντρωσαν στο μπάσκετ, αναλύοντας ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία τους.

Η οικογένεια Ανιέλι είναι βασικός χορηγός και στην Τορίνο, για την οποία όμως ο πρόεδρος της Γιουβέντους έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως δεν διατίθεται να την εξαγοράσει. Στο ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται εάν τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει, με την Τορίνο να έχει εντυπωσιάσει φέτος στο μεταγραφικό παζάρι, εν όψει της συμμετοχής της στο Eurocup. Έχοντας το θρυλικό Λάρι Μπράουν στην άκρη του πάγκου της έχει ήδη ενισχυθεί με μεγάλα ονόματα, περνώντας στο… επόμενο επίπεδο. «Για κάποιους αυτό είναι ένα όνειρο, για κάποιους άλλους ένας εφιάλτης. Η πραγματικότητα είναι μια φαντασίωση», αρκέστηκε να απαντήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Τορίνο, Μασίμο Φέιρα, σε ερώτηση για το εάν «ψήνεται» συνεργασία τους με τη Γιουβέντους.

https://www.instagram.com/p/BlfZGP4ABp6/?taken-by=juventus



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ