23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για «χειρουργείο» χωρίς αναισθησία κάνει λόγο ο Εθνικός

Μετά τον Κώστα Σορώτο, ο οποίος εξέφρασε μέσω της προσωπικής του σελίδας τα παράπονα του για την διαιτησία στην αναμέτρηση του Εθνικού με την Μεγαρίδα, σειρά πήρε και η διοίκηση του συλλόγου, η οποία μέσω ανακοίνωσης της καυτηρίασε την διαιτητική τριάδα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Εθνικού μιλάνε για «χειρουργείο» χωρίς αναισθησία, και ότι οι διαιτητές : «φαινόταν μέσα στο γήπεδο να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον στο ποιος θα σφυρίξει πιο πολύ υπέρ της Μεγαρίδας».

Αναλυτικά :

«"Χειρουργείο" χωρίς αναισθησία κόντρα στη Μεγαρίδα!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην αναμέτρηση του Εθνικού με τη Μεγαρίδα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Οι αδιανόητες αποφάσεις των διαιτητών της αναμέτρησης Καλογερόπουλου, Ορφανού και Κοτσώνη έκριναν τον νικητή του αγώνα με τις αδιανόητες αποφάσεις τους (χρέωσαν την ομάδα μας 7 τεχνικές ποινές).

Η διαιτητική τριάδα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε τι θα ακολουθήσει. Ο Νίκος Αγγελόπουλος στα πρώτα δύο λεπτά χρεώθηκε με τρία φάουλ εκ των οποίων τα δύο ήταν ανύπαρκτα. Οι διαιτητές συνέχισαν το "έργο" τους και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης χρέωσαν 7 τεχνικές ποινές την ομάδα μας και απέβαλλαν λίγο πριν το φινάλε τον προπονητή μας, Κώστα Σορώτο, και τον Νίκο Πέττα.

Η ομάδα κόντρα σε όλους και σε όλα είχε τα ηνία του σκορ στο ημίχρονο (49-41), αλλά στο δεύτερο μέρος οι διαιτητές αποφάσισαν να "τελειώσουν" την ομάδα μας και να δώσουν στη Μεγαρίδα τη νίκη. Η διαιτητική τριάδα σφύριζε με δύο μέτρα και δυο σταθμά και στη μία πλευρά (της Μεγαρίδας) σφύριζαν κάθε επαφή και στην άλλη έπρεπε να βγάλει "αίμα" παίκτης μας για να πάρει φάουλ.

Οι τρεις διαιτητές φαινόταν μέσα στο γήπεδο να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον στο ποιος θα σφυρίξει πιο πολύ υπέρ της Μεγαρίδας.

Για την ιστορία η ομάδα μας ηττήθηκε από τη Μεγαρίδα με 85-79. Πλέον, ο Εθνικός επικεντρώνεται στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 18:00».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ