23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σορώτος : «Αν πω αυτά που νιώθω θα πάω φυλακή…» (pic)

Ο Εθνικός ηττήθηκε από την Μεγαρίδα με 85-79 στο «Π.Σαλπέας» σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι με 9 τεχνικές ποινές, αποβολές, και εισβολή οπαδών στο τέλος της αναμέτρησης (όπως γράφετε στο φύλλο αγώνα).

 Ο Κώστας Σορώτος αποβλήθηκε στο 37' της αναμέτρησης, με τον ίδιο να αναφέρετε στο παιχνίδι στην προσωπική του σελίδα, μιλώντας για τους διαιτητές, ενώ το εμπλούτισε με ένα τραγούδι, το οποίο αναφέρει : «Τους έχω βαρεθεί» :

«Aν κάνω οποιοδήποτε σχόλιο και πω αυτά που νιώθω θα πάω φυλακή............Τα μόνα που θα πω είναι τα εξής: α).δεν αποβλήθηκα με τεχνικές ποινές που πήρα εγώ. Όλες ήταν στον πάγκο η μιά γιατί πήραν και οι άλλοι τεχνική ποινή και για ένα περίεργο λόγο που δεν μου εξήγησε ο άρχοντας έπρεπε να πάρουμε και εμείς. Β) Ρε γίγαντα έγραψες ότι σου επιτέθηκαν οπαδοί και η ομάδα δεν σε προστάτεψε. Ποιός σε πήρε αγκαλιά και σε πήγε μέσα στα αποδυτήρια; Εγώ , ο Δημήτρης ο Καραφαντής , ο Κώστας ο Σκιαθίτης τι είμαστε; Δεν είμαστε εκπρόσωποι της ομάδας;;;; Να ήταν μόνο αυτά να μου πεις. Για τα υπόλοιπα ακούστε τα λόγια από το τραγουδάκι..........».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ