23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Για το σύλλογο θα είναι πάντα ο Μάνος (vid)

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βραβεύτηκε για την προσφορά άνω των 30 ετών στον Παναθηναϊκό, με τη συγκίνησή του να είναι εμφανής, κλίνοντας στο πλευρό των Αλβέρτη-Διαμαντίδη.

Ήταν μεταξύ εκείνων, που διέθεταν το «τιμόνι» του συλλόγου, για πάνω από 30 χρόνια. Ήταν από τους ανθρώπους, που βρίσκονταν στα «φώτα», αλλά αποτελούσαν την εγγύηση της δυναστείας, που κράτησε στην Ευρώπη για μια ολόκληρη 15ετία, από το Παρίσι μέχρι τη Βαρκελώνη.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος πέρασε από όσες θέσεις χρειαζόταν, ώστε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό. Και ο σύλλογος δε θα μπορούσε αυτό να μην του το αναγνωρίσει, βραβεύοντάς τον στο πλαίσιο του αγώνα με τη Ζενίτ, όπου περνά τις γνώσεις του στην προσπάθεια ανάπτυξής της.

Το πιο σωστό, ήταν να τον τιμήσουν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο παίκτες που τον λάτρεψαν και ο Μάνος τους αγάπησε. Του έδωσαν το βραβείο κι εκείνος συγκινήθηκε, κλίνοντας το πρόσωπό του στο πλευρό αμφοτέρων και δημιουργώντας πολύ δυνατά στιγμιότυπα, δείχνοντας πως ο Παναθηναϊκός, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές του, δεν ξεχνά όσους τον έκαναν «γίγαντα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ