23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για τον κορονοϊό και ο Λιν

Τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες του απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Τζέρεμι Λιν, με αφορμή την έξαρση του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετά τον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν, που αναφέρθηκε στους υπαλλήλους του γηπέδου των Τεξανών, αλλά και τον Κέβιν Λοβ που αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 100.000 δολαρίων για όλους όσοι δεν θα καταφέρουν να εργαστούν στο «Rocket Mortgage FieldHouse» εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, ήρθε η σειρά του 31χρονου γκαρντ να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Ο πρώην ΝΒΑer, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στους Ντακς Πεκίνου στην Κίνα, κατάφερε από την πλευρά του να συγκεντρώσει -μέσω του ιδρύματός του- 260.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσει στην πόλη Ουχάν, από την οποία ξεκίνησε η εξάπλωση του ιού COVID-19, καθώς και στις έρευνες που γίνονται για την καταπολέμησή του. «Με το ίδρυμά μου στην Κίνα εξασφαλίσαμε 127.000 ευρώ για την αγορά ιατρικού υλικού για την πόλη της Ουχάν, ενώ θα προσφέρω επιπλέον 133.000 ευρώ για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Ας κάνουμε όλοι μας το καθήκον μας για αυτοπροστασία. Να μείνουμε ενωμένοι και να πολεμήσουμε», ανέφερε σχετικά ο Αμερικανός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ