18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Για βήμα πρόκρισης στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Στη «μάχη» της πρόκρισης στα προημιτελικά του Eurocup Γυναικών μπαίνει ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Ορμάν Γκεντσλίκ.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16», στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (23/01, 17.00) το τουρκικό συγκρότημα, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού στην Άγκυρα (29/01, 15.00). Πάνοπλες θα παραταχθούν στο φαληρικό στάδιο οι Πειραιώτισσες, με τον προπονητή τους, Γιώργο Παντελάκη, να υπολογίζει στις εξής δώδεκα παίκτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Έχοντας στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, παίκτριες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ελπίζουν στη νίκη και τη διαφορά, ώστε να έχουν το… πάνω χέρι εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης που θα λάβει χώρα επί τουρκικού εδάφους, συγκεκριμένα στο «Sait Zarifoglou Spor Salonu». Αναμέτρηση που «αξίζει να τη δεις» τη χαρακτήρισε η διοργανώτρια αρχή. Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια του ματς θα διατίθενται από τη θύρα 7 του φαληρικού σταδίου πριν από το τζάμπολ, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά η κάρτα μέλους και η κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο.

Διαιτητές τoυ ματς θα είναι οι Φρανσίσκο Αράνα (Ισπανία), Μίροσλαβ Τόμοφ (Βουλγαρία) και Χρβόγιε Τσάβαρ (Βοσνία Ερζεγοβίνη). Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το COSMOTE Sport 7HD.

https://www.youtube.com/watch?v=pTZGOESzjfU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ