25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γιατράς: “Συναρπαστικό παιχνίδι για τον κόσμο”

Ο Προμηθέας Πάτρας επκράτησε της Ούνικς Καζάν στον μικρό τελικό του Αλεξάντερ Γκομέλσκι και ο προπονητής των Αχαιών, Μάκης Γιατράς, μίλησε σητ συνέντευξη Τύπου.

«Είναι μεγάλη τιμή που βρεθήκαμε σε αυτό το τουρνουά. Παίξαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά. Είδαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Σε τρεις μέρες αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε ένα ταξίδι μπροστά μας και πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το τουρνουά κα να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για την εξαιρετική διοργάνωση και να ευχηθώ και στις τρεις ομάδες που βρέθηκαν εδώ, να πετύχουν τους στόχους τους. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι για όσους το είδαν και ελπίζω να έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των δύο ομάδων οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν».

Σε ερώτηση αν αυτό θα είναι ρόστερ του Προμηθέα Πάτρας ο Γιατράς απάντησε: «Είναι το ρόστερ μας συν τους πέντε νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε, γιατί είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας αυτή. Ο Φίλερ δεν έπαιξε σήμερα είχε έναν μικρό τραυματισμό και τον προφυλάξαμε, αλλά το ρόστερ της ομάδας είναι αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ