14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιατράς: “Σήμερα λειτούργησε ο κόσμος” (vids)

O Προμηθέας Πάτρας έφτασε στον τελικό, αλλά όταν μετά το τέλος του αγώνα του μίλησαν για άμυνα και μπάσκετ, ο Μάκης Γιατράς έδειξε προς την εξέδρα και αναφέρθηκε στον κόσμο και το ρόλο που έπαιξε στη νίκη επί του Περιστερίου.

"Εγώ νομίζω πως λειτούργησε ο κόσμος σήμερα. Νικήσαμε λόγω του κόσμου σχετικά εύκολα μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πάμε σε έναν τελικό και πρέπει να τον χαρούμε".

Ο Γιατράς δήλωσε "ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω αυτή τη στιγμή", ενώ όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενός τελικού απέναντι στην ΑΕΚ τόνισε: "Η ΑΕΚ είναι μια σπουδαία ομάδα, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίιδ. Δεν υπάρχει ποιος το θέλει πιο πολύ. Είναι ένας τελικός. Κανείς δεν πάει σε έναν τελικό για να χάσει!"

 

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε: "Νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα μου η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τόσο σε αυτούς που παίξανε 35 λεπτά όσο και σε αυτούς που παίξανε 1 λεπτό και σε αυτούς που δεν έπαιξαν καθόλου. Τα περισσότερα συγχαρητήρια όμως ανήκουν στον κόσμο. Έχω πει ότι με αυτόν τον κόσμο πολύ δύσκολα μπορεί να μας κερδίσει ομάδα εδώ, και νομίζω σήμερα, αν και είχαμε πολύ άγχος και φαινόταν στο παιχνίδι μας, με τη βοήθεια του κόσμου κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Να ευχηθώ και στο Περιστέρι καλή συνέχεια και στην Ευρώπη, που συνεχίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την Ελλάδα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή, είναι ο τελικός κυπέλλου. Έχουμε παίξει σε μικρό χρονικό διάστημα 2 τελικούς. Κάποια στιγμή λέγαμε ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και μπορεί κάποιοι να γελάγανε, αλλά τελικά τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα. Νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος και ευτυχισμένος που μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία και ζω αυτά τα πράγματα με τον Προμηθέα. Ευχαριστώ πολύ όλους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ