16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιατράς: «Ποιο μπάσκετ, εδώ χάνονται ζωές»…

Ο Προμηθέας νίκησε στην δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, αντιμετώπισε δυσκολίες από τον ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα από αυτά δεν μπορούσε να πάρει το μυαλό του Μάκη Γιατρά από την τραγωδία που εξελίσσεται στην κοινωνία. Ο συγκλονισμένος προπονητής του Προμηθέα, μόνο γι' αυτό μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα.

«Το ματς και ό,τι έγινε σε αυτό το είδαμε. Εγώ όμως πρώτα θέλω να συλλυπηθώ τις οικογένειες των θυμάτων του κορονοϊού και εκ μέρους όλου του οργανισμού του Προμηθέα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους εθελοντές που δίνουν τη μεγάλη μάχη. Εμείς μπάσκετ παίζουμε, στο γήπεδο είμαστε, συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Γίνονται τρελά πράγματα και στο μπάσκετ, έχουμε βιώσει πολλά γι' αυτό λέω συγχαρητήρια στους παίκτες, εγώ στην ουσία απλά συμμετέχω. Ο,τι κι αν βιώνει, όμως, η ομάδα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία, υπάρχουν οικογένειες που βιώνουν τον θάνατο, γιατροί που δεν πάνε σπίτι τους για μέρες. Αυτά είναι το σοβαρά, αυτά εύχομαι να ξεπεραστούν όσο πιο σύντομα γίνεται»!

Ο Κώστας Μέξας από την πλευρά του είπε ότι «σίγουρα η πανδημία επηρεάζει την καθημερινότητα όλων κι έχω ξαναπεί ότι εμείς είμαστε λίγο προνομιούχοι, που μπαίνουμε στο γήπεδο, κάνουμε προπόνηση και παίζουμε όποτε μπορούμε. Μακάρι να γίνουν καλά όσοι δοκιμάζονται, μακάρι να υπάρξει σύντομα το εμβόλιο για να επανέλθει σταδιακά η κανονικότητα.

Από 'κει και πέρα στο ματς, εμείς είχαμε μόνο δυο μέρες προετοιμασίας αφού παίξαμε Τετάρτη με το Λαύριο, αλλά νομίζω βγήκε το βασικό μας πλάνο απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Προμηθέα που κάνει πολύ καλά πολλά πράγματα. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους, ο Προμηθέας έβαλε μερικά μεγάλα σουτ, εμείς όχι και κρίθηκε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ