14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιατράς: “Παίξαμς ως Προμηθέας”

Ο Μάκης Γιατράς είδε την ομάδα του να δείχνει και πάλι το καλό της πρόσωπο και να φτάνει στη νίκη επί της Όλντενμπουργκ και ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας στάθηκε στην άμυνα.

"Ήταν ένας τελικό για εμάς αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά έπαιξαν ως Προμηθέας και μας βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος που ήταν δίπλα μας συνέχεια. Παίξαμε καλή άμυνα όχι μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο πρώτο. Κάναμε χαζά λάθη στο πρώτο, έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, αλλά καλή άμυνα παίξαμε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα".

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής στο παρκέ και πάλεψαν για 40 λεπτά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο παιχνίδι και μας στήριξε. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας στο Top-16 του EuroCup, γιατί δεν έχουμε κρύψει πως θέλουμε να προχωρήσουμε. Για αρκετό καιρό δεν είχαμε παίξει καλά, αλλά σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο. Φυσικά, θέλω να συγχαρώ και την ομάδα και τον προπονητή της EWE Oldenburg. Όπως ξέρουμε είναι μια πολύ καλή ομάδα, που πρόσφατα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και θέλω να τους ευχηθώ καλή τύχη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα τους και το EuroCup".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ