20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γιατράς: «Πάμε κι όπου φτάσουμε»

Ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα τη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα, παραμένει αήττητος εκτός έδρας στο EuroCup στο τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του, Μάκης Γιατράς, αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι τώρα, τη συνέχεια, την άμυνα και τα σουτ.

«Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα. Ενώ βάλαμε τα σουτ είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή στην άμυνα και παίζοντας πιο συγκεντρωμένα, βάζοντας όμως και πάλι τα σουτ, Νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα, που είχε φτάσει στους τέσσερις της διοργάνωσης πέρυσι, με εξαιρετικό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητή. Συνεχίζουμε, τελείωσε ο πρώτος γύρος, έχουμε έναν ακόμη γύρο ακόμη και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι κι όπου φτάσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έδωσαν ότι είχαν για να νικήσουμε το παιχνίδι».

Στην παρατήρηση πως ο Προμηθέας είναι η πρώτη ομάδα που κερδίσει τη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα στο γήπεδό της φέτος, ο Γιατράς απάντησε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ