25.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Γιατράς: «Ιστορική νίκη αλλά δε σημαίνει τίποτα για τη συνέχεια» (vid)

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μάκης Γιατράς παρά την τεράστιας σημασίας νίκη που πέτυχε ο Προμηθέας Πάτρας μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ακόμα, ο τεχνικός των Αχαιών αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην επιτακτική ανάγκη επανέναρξης των εθνικών πρωταθλημάτων και τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται αθλητές και προπονητές. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: «Με ρώτησαν ποιοι είναι οι στόχοι και είπα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν σημαίνει ότι επειδή λέω κάτι, θα γίνει κιόλας. Σήμερα δεν έγινε τίποτα, βρήκαμε τον Παναθηναϊκό με δύο παιχνίδια από την Ευρωλίγκα, με νέο προπονητή. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά από εμάς, απλά παλέψαμε, μας βγήκαν κάποια πράγματα, γυρίσαμε και δεύτερο σερί ματς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δίνουν τα πάντα και πιστεύουν αυτή την ομάδα.

Κάναμε μια ιστορική νίκη. Ο τρόπος που έγινε, μας δίνει δύναμη. Δεύτερο συνεχόμενο ματς έτσι, όπως και κόντρα στο Λαύριο. Δε χρειάζεται εγώ να πω τι είναι ο Παναθηναϊκός. Σήμερα τους κάναμε χαρούμενους όλους. Ιστορική αυτή η νίκη λόγω του μεγέθους του αντιπάλου, δεν σημαίνει όμως τίποτα για τη συνέχεια.

Σε πολύ σύντομο διάστημα, είδαμε ότι παίξαμε μπάσκετ. Είχαμε παιδιά που ήταν σε εξαιρετική ημέρα και βοήθησαν και με καθαρό μυαλό. Με κλεψίματα που για το επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλα. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και την ομάδα μου. Τώρα έχουμε τη Λάρισα μπροστά μας. Χάσαμε πριν από λίγο καιρό και θέλουμε την νίκη. Μετά εχουμε και τα παιχνίδια Κυπέλλου που θέλουμε να τ0 κατακτήσουμε. Βήμα-βήμα αν θέλει ο Θεός να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε.

Ό,τι κάναμε, έπιανε. Έμπαινε ο Λούντζης, έβαζε τρίποντο. Έμπαινε ο ΑΘηναίου, τα έβαζε. Ο Έβανς το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος από την Ευρωλίγκα. Την Παρασκευή έπαιξε φανταστικά. Με εντυπωσίασε. Το εκμεταλλευτήκαμε. Ήμασταν πιο φρέσκοι. Μπορούμε να παίξουμε και ακόμα καλύτερα. Για τη φάση που είμαστε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σήμερα και να χάναμε θα ήμουν ευχαριστημένος. Από το ημίχρονο τους έδωσα συγχαρητήρια».

Για το μήνυμα του ΕΣΑΚΕ: «Διαβάστηκε μια δήλωση για τους παίκτες. Θέλω να πω κάτι για τους συναδέλφους προπονητές. Αυτό που κάνει ο ΕΣΑΚΕ είναι κάτι πολύ ωραίο, συγκινητικό. Πρέπει όλοι να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο. Υπάρχει κόσμος που πεινάει». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ