24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιασικεβίτσιους: “Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Νικ” (vids)

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έζησε για μία ακόμη φορά ιδιαίτερα έντονα τον αγώνα. Η εξέλιξή του άλλωστε δεν τον βοήθησε να χαλαρώσει ούτε μια στιγμή. Επιπλέον είδε να τραυματίζεται ο Νικ Καλάθης τρία λεπτά πριν το τέλος και χαμογέλασε μόνο όταν ο Κόρι Χίγγινς έβαλε το σουτ της νίκης για να στείλει την Μπαρτσελόνα στον τελικό της Ευρωλίγκας με το 84-82 επί της Αρμάνι Μιλάνο.

"Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι", δήλωσε ο Σάρας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Βγήκαμε καλά επιθετικά, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο άσχημα παίξαμε επιθετικά. Δεχθήκαμε 42 πόντους στο ημίχρονο και δίναμε στη Μιλάνο τα πάντα. Έβαλαν δύσκολα σουτ, αλλά η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Ήμασταν τυχεροί που πήραμε τη νίκη στο τέλος".

Ο Λιθουανός τεχνικός άφησε κάποια στιγμή όλα τα αστέρια του, πλην του Νικ Καλάθη, στον πάγκο, όταν η ομάδα του βρέθηκε στο -7, πιθανότατα για να πάρει ότι μπορούσε από αυτούς στην άμυνα, περιμένοντας να παίξουν πιο δυνατά: "Δεν ήταν το αρχικό πλάνο. Υπήρχαν παίκτες με τέσσερα φάουλ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, να δούμε διαφορετικές λύσεις επιθετικά. Είχαμε παίξει με τον Κλαβέρ στο 5 και τον Σμιτς στο 4 απέναντι στη Μιλάνο. Σήμερα ήταν κάτι που δεν δούλεψε. Προσπαθείς να βρεις τις λύσεις, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που θα βγουν και θα κάνουν τη δουλειά. Τώρα έχουμε 48 ώρες να μάθουμε να είμαστε πιο σκληροί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα".

Όπως φάνηκε τουλάχιστον από την τηλεόραση, ο Νικ Καλάθης πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει: "Θα δούμε τι θα γίνει. Είχε ένα μεγάλο παιχνίδι και ως σκόρερ και στην οργάνωση ως τη στιγμή του τραυματισμού. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο επόμενος όμως που θα μπει αν χρειστεί θα πρέπει να τα καταφέρει".

Λίγο αργότερα μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου (από το 18' του βίντεο):

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ