16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χίγγινς: “Ήταν μόνο ένα σουτ!” (vid)

Ο Κόρι Χίγγινς έδειχνε πως θα έχει ένα "ήσυχο" βράδυ απόψε. Χρεώθηκε γρήγορα με τέσσερα φάουλ και φαινόταν εκτός αγώνα. Έδειξε όμως για μία ακόμη φορά πως είναι εκεί για τα δύσκολα και τις κρίσιμες στιγμές. Σηκώθηκε με ένα δευτερόλεπτο στο ρολόι, ευστόχησε και έδωσε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη - πρόκριση επί της Αρμάνι Μιλάνο στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

"Είμαστε παίκτες που παλεύουμε", δήλωσε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Δεν έκανα καλό παιχνίδι, είχα πρόβλημα με τα φάουλ από νωρίς, αλλά ευτυχώς κατάφερα να κάνω κάτι καλό για τους συμπαίκτες μου στο τέλος, στην κατάλληλη στιγμή. Είχαμε την ευκαιρία και να την αρπάξαμε. Έχασαν ένα καλό, ανοιχτό σουτ, βάλαμε εμείς ένα. Αν ήταν τα πράγματα διαφορετικά θα ήμασταν εμείς οι απογοητευμένοι τώρα. Ήταν μόνο ένα σουτ".

Ο ίδιος δεν συνηθίζει να μπαίνει σε... μπελάδες με φάουλ: "Ναι, είναι γεγονός. Έβαλα τον εαυτό μου σε μια κακή κατάσταση. Είχα όμως πίστη στην ομάδα μου, πίστη στον εαυτό μου ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Πρέπει να μένεις θετικός και να πιστεύεις πως όλα θα γίνουν, όπως και έγιναν".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ