17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιάννης στον Μπράουν: “Είμαι εδώ για σένα!”

Ο Στέρλινγκ Μπράουν βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση μπλεγμένος τον περασμένο Ιανουάριο. Έξι αστυνομικοί για μια παρανομία σε ένα παρκάρισμα τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν με taser. Υποστήριξαν πως ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς αντιστάθηκε, κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο. Ο Μπράουν κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού τμήματος του Μιλγουόκι, ο Δήμαρχος ζήτησε συγνώμη, η αστυνομία ζήτησε επαναξέταση της όλης υπόθεσης, οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ήπιες τιμωρίες, ο δικηγόρος της πόλης του Μιλγουόκι υποστηρίζει πως δεν έκαναν κάτι λάθος οι αστυνομικοί και οι Μπακς απάντησαν με μια ανακοίνωση πως στηρίζουν πλήρως τον παίκτη τους. Το ίδιο κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως φάνηκε σε δηλώσεις του στο CBS News.

"Στο τέλος της ημέρας, πάντα θα προσέχω τους συμπαίκτες μου, τα αδέλφια μου. Αυτό είναι που έχει σημασία. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και του είπα "ότι χρειαστείς, είμαι εδώ". Ως ομάδα μιλήσαμε γι' αυτό και του είπα "ότι κι αν πιστεύεις ήταν λάθος αυτό που έγινε. Είμαστε εδώ για σένα".

Η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο το θέμα του Στέρλινγκ Μπράουν αλλά και το γεγονός πως ο Αντετοκούνμπο είναι στο εξώφυλλο του ΝΒ2Κ19: "Ποτέ δεν σκεφτόμουν πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο όταν ήμουν μικρός. Έπαιζα μπάσκετ, γιατί το αγαπούσα. Είναι ανταμοιβή της δουλειάς μου το να βρίσκομαι στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Το να είμαι ο πρώτος μη Αμερικάνος παίκτης που φτάνει ως εκεί είναι μεγάλη τιμή".

Αυτό που θέλει περισσότερο όμως είναι να κάνουν οι Μπακς του ένα βήμα παραπάνω αγωνιστικά φέτος: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς. Φέτος ελπίζουμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ως ομάδα, να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στα πλέι οφ. Έχουμε υψηλούς στόχους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ