16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιάννης: “Ο Λούκα είναι από τους ταλαντούχους παίκτες”

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ντάλας Μάβερικς 136-132 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τα δικά του. Για μία φορά όμως την παράσταση έκλεψε ένας άλλος παίκτης. Ο Λούκα Ντόντσιτς! Και ο Γιάννης μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Σλοβένο γκαρντ.

Ο Ντόντσιτς είχε 36 πόντους, 19 ασίστ και 14 ριμπάουντ με τον Greek Freak να δηλώνει: "Είναι ταλαντούχος, πραγματικά ταλαντούχος! Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες απέναντι στους οποίους έχω παίξει", είπε στην USA Today και πρόσθεσε: "Κάνει όλη του την ομάδα καλύτερη και θα συνεχίσει να γίνεται καλύτερος. Όσο συνεχίζει να βελτιώνει την ομάδα του θα είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος τους Μάβερικς".

Πολλοί θεωρούν πως ο Ντόντσιτς θα έπρεπε να είναι ο ρούκι της χρονιάς πέρυσι, όπως και πως θα έπρεπε να είναι στη λίστα των υποψηφίων για MVP φέτος. Ο ίδιος πάντως έχει τη δική του λογική σε όλα αυτά. H αντίδρασή του όταν είδε το όνομά του στη λίστα των πιο βελτιωμένων παικτών; ¨Βγάλτε το όνομά μου από αυτή τη λίστα. Δεν αξίζω να βρίσκομαι σε αυτήν. Βγάλτε εμένα και βάλτε τον Ντεβόντε Γκρέιαμ".

 

 

s long as he's making his team better, they're going to be tough to beat."

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ