23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιάννης με… φόρα και αυτοκριτική (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… πόστερ το θηριώδη Τάκο Φολ και, απόλυτα λογικά, απολαμβάνει την κορυφή στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ.

Ωστόσο, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να επικρατήσουν των «Κελτών», με τον Έλληνα διεθνή να κάνει την αυτοκριτική του: «Πρέπει να είμαι επιθετικός εναντίον αυτής της ομάδας. Να πηγαίνω μέχρι μέσα και να βρίσκω τους συμπαίκτες μου, να δημιουργώ για τον εαυτό μου. Δεν έχει σημασία τι αποτέλεσμα θα έχει το να είμαι επιθετικός, αλλά έχει σημασία το σκεπτικό που θα έχω, ξέροντας ότι πρέπει να δημιουργώ συνέχεια για την ομάδα, για εμένα, για τους συμπαίκτες μου».

https://www.youtube.com/watch?v=J3decE_eHSg

O 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» είπε ακόμα…
Για τα 22 τρίποντα, στα οποία ευστόχησαν οι Βοστωνέζοι: «Έπαιξαν σπουδαία, σημείωσαν πολλά τρίποντα. Αυτό κάνουν, όμως, ειδικά παίκτες όπως ο Τέιτουμ, ο Μπράουν, ο Ουόκερ, ο Σμαρτ. Όταν βρουν ρυθμό, νιώθουν καλά. Είναι δύσκολο να τους σταματήσεις».

Για την παρουσία του Σαμ Μέριλ, που έβαλε 15π.: «Ήταν σπουδαίος. Παίζει εξαιρετική άμυνα, διαβάζει το παιχνίδι, παίζει σωστά, φέρνει ενέργεια, σουτάρει όταν πρέπει. Ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει και μέχρι τώρα είναι έτοιμος, κάτι που με κάνει χαρούμενο, γιατί ξέρω ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσει».

Για την απουσία του Μπόμπι Πόρτις, λόγω κορονοϊού, και το γεγονός πως τα «ελάφια» αναγκάστηκαν να χαμηλώσουν το σχήμα τους: «Ένιωσα καλά. Δημιούργησα για τους συμπαίκτες μου, τους έβγαλα ελεύθερα σουτ. Αυτοί, όμως, είμαστε. Ελπίζω να είμαστε ξανά πλήρεις σύντομα».

Για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής παικτών όπως οι Πατ Κόνατον και Μαμαντί Ντιακιτέ: «Είναι τεράστιο το όφελος. Το να πάρουν λεπτά συμμετοχής τονώνει την αυτοπεποίθησή τους. Νιώθουν καλά. Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η ομάδα. Χαίρομαι που πήραν χρόνο συμμετοχής και βρήκαν ρυθμό, γιατί θα τους χρειαστούμε. Θα χρειαστούμε και το Θανάση (Αντετοκούνμπο) και τον Κόνατον στο μέλλον».

Θυμηθείτε, εδώ, όλα τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=lSzK-kXFq1E



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ