16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιάννης για την κορυφή του κόσμου! (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πάλι εξαιρετικός και οι Μπακς πέρασαν πάνω και από τους Καβαλίερς, με το 127-105 να επιβεβαιώνει, ότι δεν χάνουν την πρωτιά στην Ανατολή.

Η αποφασιστικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ είναι εμφανής. Ο Έλληνας «αστέρας», σε μια ημέρα ιδιαίτερη για την ομάδα του, καθώς απέσυρε την φανέλα με το νούμερο «8» του Μαρκίς Τζόνσον, ήταν και πάλι ο ηγέτης των «Ελαφιών», στον νέο θρίαμβο με 127-105 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που τους φέρνει στο ρεκόρ 54-19, συνεχίζοντας να είναι πρώτοι και καλύτεροι στην Ανατολή, αλλά και ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι δεν αξίζει ιδιαίτερη κριτική και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι οι Μπακς δε βρέθηκαν ούτε μια φορά πίσω στο σκορ. Από την αρχή ήταν απόλυτα κυρίαρχοι κι έφτασαν στο αποτέλεσμα, με τον «Αντέτο» να φτάνει τους 26 πόντους, με δέκα ριμπάουντ και επτά ασίστ, κοντά στο triple double. Στο νέο «ναυάγιο» των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που αντιθέτως μετρούν ρεκόρ 19-54 στην προτελευταία θέση της Ανατολής, ο Κέβιν Λαβ διεσώθη με 20 πόντους και 19 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ