22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βρέθηκε ο «σωσίας» του (pics)

Στα σκαριά βρίσκεται η βιοργαφική ταινία της Disney για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το «Variety» βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα υποδυθούν τον «Greek Freak», τη μητέρα του, Βέρα και τον πατέρα του, Τσαρλς.

Τον Γιάννη θα υποδυθεί ο Ούκε Αγκάντα, ένας ανερχόμενος ηθοποιός που ανταποκρίθηκε στην αγγελία που είχε αναρτήσει στα προσωπικά του social media o δύο φορές MVP του NBA. Αντίστοιχα, τη Βέρα Αντετοκούνμπο θα υποδυθεί η Γετίντε Μπαντάκι και το ρόλο του Τσαρλς θα ενσαρκώσει ο Ντάγιο Οκενίγιε

Τα γυρίσματα της ταινίας που θα φέρει τον τίτλο «Greek Freak» θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021 σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Σεναριογράφος είναι ο Αράς Αμέλ και τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Ακίμ Ομοτόσο.

Αριστερά είναι ο νεαρός που θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη μέση η κοπέλα που θα υποδυθεί τη Βέρα και δεξιά ο νεαρός που θα υποδυθεί τον Τσαρλς.

Η Γετίγε είναι 39 ετών, έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και δουλεύει ως ηθοποιός από το 2003. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε μεμονωμένα επεισόδια πασίγνωστων σιερών όπως το «Lost» και «NCIS New Orleans». Από το 2017 πρωταγωνιστεί στη σειρά «American Gods». 

Νιγηριανής καταγωγής είναι ο 32χρονος Ντάγιο Οκενίγιε, ο οποίος έχει συμμετάσχει στην ταινία «The World Is Watching: Making the Hunger Games». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ