24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Γεύση» Ευρωλίγκας για Προμηθέα (pics)

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» βρέθηκε σύσσωμη η εφηβική ομάδα του Προμηθέα Πατρών, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη για τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα των μικρών.

Οι Έφηβοι του Προμηθέα Πατρών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (05/01) τις υποχρεώσεις τους στο «Adidas Next Generation Tournament», στο Οσπιταλέτ. Την Πέμπτη (04/01) προπονήθηκαν και στο κλειστό, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του Α’ Προκριματικού Ομίλου, ενώ εν συνεχεία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε, ΕΔΩ, αφιέρωμα για την ελληνική ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση, μέσω live streaming.

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» βρέθηκαν επίσης, εκτός από τον προπονητή Ανδρέα Κεσαπίδη, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάσος Χρυσανθόπουλος, ο υπεύθυνος του πρότυπου προγράμματος αθλητικών υποτροφιών «Νους» Θανάσης Σκουφλιάς, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο γυμναστής Παναγιώτης Σταυρόπουλος Ο πρώτος, μάλιστα, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την εξέλιξη του παλιού παίκτη του, Αλέξανδρου Βεζένκοφ, τον οποίο ανέδειξε στο ξεκίνημά του ως προπονητής του εφηβικού τμήματος του Άρη και τώρα αγωνίζεται στους Καταλανούς.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ