17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γερμανία: Το Αμβούργο προελαύνει, εμφατική η Όλντενμπουργκ (vid)

Μετά τις εκπλήξεις με Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου, το Αμβούργο επικράτησε και της Μπάμπεργκ, συνεχίζοντας το εξαιρετικό του φεγγάρι εδώ και ένα μήνα στη Μπουντεσλίγκα. Άνετη επικράτηση για την Όλντενμπουργκ, που έπιασε "κατοστάρα", ενώ επέστρεψε στις νίκες η Φρανκφούρτη.

Το Αμβούργο βρίσκεται σε μία εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ομάδα της Μπάμπεργκ. Oι "Πύργοι" του Πέδρο Κάγιες επικράτησαν την Μπάμπεργκ με 64-76 και πλέον μετράνε την 6η συνεχόμενη νίκη τους στο Γερμανικό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας έτσι στην 6η θέση του πρωταθλήματος, λίγο πριν την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Για τους νικητές ξεχώρισε ο Μάικ Κοτσάρ με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ για την ομάδα της Βαμβέργης, που βρίσκεται 8η στη βαθμολογία ,12 πόντους και 9 ριμπάουντ είχε ο πρώτος σκόρερ Κράβις.

https://twitter.com/hamburgtowers/status/1378714783030112258

Στα άλλα δύο παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα που διεξάγονταν την ίδια ώρα, η ομάδα της Όλντενμπουργκ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη της νίκη ξεπερνώντας για άλλη μία φορά τους 100 πόντους, απέναντι στην ομάδα της Βίρτζμπουργκ την οποία φιλοδώρησε με 50 πόντους διαφοράς (66-116). Οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 παίκτες με τουλάχιστον 20 πόντους (Χόρνσμπι, Γκάμπρικ και Πόλντινγκ) και συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, με παιχνίδι λιγότερο από την 3η Μπάγερν.

Τέλος, στη Φρανκφούρτη, οι Σκαϊλάινερς σπάσανε ένα σερί τριών ηττών επικρατώντας της 5ης ομάδας της βαθμολογίας, των Μέρλινς του Κράιλσχαιμ με 92-84. Ο Ματ Μόμπλι πέτυχε 26 πόντους για τους γηπεδούχους, προσθέτοντας 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ από την άλλη ο Τρε Μπελ-Χέινς ήταν ο πρώτος σκόρερ με ένα εξαιρετικό ολοκληρωτικό παιχνίδι, στο οποίο εκτός από τους 21 πόντους, προσέθεσε 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ αλλά και 4 κλεψίματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ